Na Zelený čtvrtek 29. března začnou Na Rychtě točit jarní pivo v rámci oslav svátků jara – Velikonoc. Pivo bude v nabídce po celé Velikonoce společně s březnovým gastro týdnem a bude se točit do vyprodání.
Zelené pivo bude pivní speciál: Zelená kopřivová 13°. V pivu je přidaný kopřivový extrakt, který tomuto speciálu dodává jedinečnou příchuť. Gastronomické menu, které se začne výjimečně podávat také již ve čtvrtek, nabídne speciality z mladých mas – jehněčí, telecí, kuřecí.
Podávat se bude například: jemný hráškový krém s chilli vlákny, roláda z jarního kuřete, plněná kopřivovou nádivkou a drůbežími jatýrky, vepřová pečínka s kedlubnovým zelím, bramborovo-špenátovou roládou nebo králičí stehýnko pečené v zelenině s omáčkou z černého piva a špekovým knedlíkem.
Přidat komentář