Velikonoční pivo v jarních barvách

Již tradičně v Pivovar Hotelu Na Rychtě roztočí v období Velikonoc pivní speciál. Letos budete moci ochutnat Velikonoční speciál – Zelená kopřivová 13°. Pivo bude na čepu od Zeleného čtvrtka – 13. dubna, což je také důvod, prč ho sládek nechal zbarvit do zelena.


V pivu je také přidaný kopřivový extract, který tomuto speciálu dodává jedinečnou příchuť. Společně s pivem se Na Rychtě bude podávat i Velikonoční menu doplněné jarními specialitami. Tento
ryze jarní Gastro týden proběhne od 13. do 23. dubna. Podávat se bude například “ Jemný karotkový krém se strouhaným zázvorem“ nebo „Roláda z jarního kuřete s kopřivovou nádivkou“. Těšit se můžete i na „Steak z mladého býka s pikantním pyré z bílých fazolí“.

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*