V útulku na vás čekají mazlíčci!

  •  

Centrum pro zvířata v nouzi při Zoo Ústí nad Labem

V Lukách 178/21
Ústí nad Labem
PSČ 400 11

Telefon: 472 775 202
Mobil: 733 126 101

keisy

Keisy

Fena, kříženka, výška 60 cm, barva černá s bílou náprsenkou, mordou a bílé ponožky. Jedná se o 2 roky starou kříženku, snese se s ostatními psy a jinak je zcela přátelská. Hodí se pouze na zahradu, protože již v adopoci byla a byla nám vrácena, že je v bytě nečistá.

maja

Mája

Fena, kříženka labradora černé barvy s malým bílým flíčkem na prsou, vysoká 55 cm, asi 5 let stará. Jedná se o velmi pohodovou fenku, která se snese s ostatními psy a je velmi přátelská k dětem.

vojta

Vojta

Pes, kříženec, asi 50 vysoký, 1 – 2 roky starý, základní barva je rezavá s černým prokvetením, drsnější srst. Vojta je veselý a sportovně založený pejsek, z počátku trochu nedůvěřivý, ale pokud si získáte jeho důvěru, bude Vaším nepostradatelným společníkem. Kvůli jeho hyperaktivitě je vhodný spíše k domku se zahrádkou.

kevin

Kevin

Kocour, asi 2 roky, krátkosrstý, rezavé barvy. Je mazlivý, přátelský a hodí se jako společník.

arina

Arina

Kočička asi 6 let stará. Má mourovatou barvu. Arina je mazlivá, přátelská kočička. Hodí se jako společník.

nela

Nela

Fena, kříženka, si 55 cm vysoká, 6 let stará. Nela je hnědé barvy s krémovými znaky, drsnější srst. Nela je čistotná v bytě, nepere se s ostaními psy a snese i kočku. Je dobrácké povahy a má ráda děti.Nela se k nám dostala od majitele, který se o ní již nemohl starat.


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*