Na Rychtu se vrací Silvestr v plné parádě

  •  

Do ústecké restaurace s minipivovarem Na Rychtě můžete zajít na dobrý oběd, večeři, výborné pivo nebo tam také můžete oslavit příchod nového roku 2023. Po tříleté covidové odmlce se totiž rychtářský Silvestr vrací v plné parádě. „Jsme rádi, že konečně zase můžeme udělat naši tradiční silvestrovskou party. Hosté se mohou těšit na živou hudbu, malé občerstvení, půlnoční přípitek a v ceně vstupenky je i novoroční česnečka. O zábavu se postará moderátor Hit rádia Jirka Kopecký alias DJ Kopy a na klávesy zahraje a zazpívá Zdeněk Krejčí,“ řekl šéf Rychty Jiří Šťovíček s tím, že oslava příchodu nového roku začíná 31. prosince v 18 hodin a lístek lze koupit za 450 korun.

S příchodem chladného počasí vyhlášená ústecká restaurace upravila také jídelní i nápojový lístek. „Rozšířili jsme nabídku o několik zajímavých chuťovek, které se hodí k našemu skvělému pivu, a přidali jsme ještě několik teplých nápojů, aby se lidé mohli zahřát, když přijdou vymrzlí z venku,“ popisuje šéfkuchař Jan Heřmánek.

Návštěvníci si mohou nově pochutnat třeba na tlačence s cibulí a octem nebo vepřovém ovaru s hořčicí a vejmrdou, což je křen s jablky. Adventní specialitou je vepřový steak s kroupovým rizotem. „Kroupové rizoto je vlastně něco jako tradiční vánoční voňavý houbový Kuba s česnekem a majoránkou,“ dodává šéfkuchař.

Lahodné pokrmy hosté mohou zapít vynikajícími pivy, jako je Mazel, jantarový Vojtěch, žitný ALE anebo novým černým pivem Porter. Jde o šestnáctistupňové spodně kvašené tmavé pivo typu Germany Porter s doznívající chutí kávy a hořké čokolády. Sládci zimní trumf ústeckého minipivovaru, který má 6,1 % alkoholu, připravili ze dvou druhů sladu i chmele a medu. Tradičně adventní nápojovou nabídku Rychta rozšířila také o populární vánoční punč.


  •  

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*