Vánočku děti pekly s šéfkuchařem

Výjimečnou možnost dostaly v neděli odpoledně děti v restauraci Na Rychtě.

Mohly si pod dohledem zdejšího šéfkuchaře Jana Heřmánka uplést a upéci vlastní vánočku. Dveře od trouby přistavené na zahrádce restaurace se netrhly a děti netrpělivě čekaly, až jejich výtvor bude hotový a budou se moci pochlubit svým rodičům. Během odpoledne napekly desítky vánoček.

„Je to netradiční akce, kterou chceme hostům zpříjemnit advent,“ vysvětlil majitel restaurace Martin Prachař. Na zahrádce si mohly zájemci udělat i svícen, nazdobit perníčky nebo pouštět skořápky se svíčkami. Na zmrzlíky čekal čaj, svařák a další dobroty.

Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*