Svátky jara zpestří svým hostům oblíbená ústecká restaurace Na Rychtě populárním kopřivovým pivem a nabídkou skvělého svátečního menu. Ochutnat velikonoční baštu i zelený pivní speciál můžete už od 25. března. „Odstartovat velikonoční hodování u nás můžete vajíčkovým salátem s uzeným rybím filetem a křupavou bagetkou. Jako hlavní chod připravíme kuřecí roládu s žemlovo-kopřivovou nádivkou, bramborovou kaší a glazovanou karotkou s hráškem. Chybět nebude ani sladká tečka na závěr, o kterou se postará dortík z jarní mrkvičky s hráškovými výhonky,“ popisuje šéfkuchař Jan Heřmánek.
Zapít báječné sváteční pokrmy můžete zeleným pivem Ústecká kopřiva 12, které rychtářský pivovar připravuje jen jednou v roce. „Kopřivový speciál je opravdovým hitem, o který je velký zájem, a bývá rychle vyprodán. Jde o ochucený nepasterizovaný a nefiltrovaný ležák s výrazným chmelovým dozvukem a s kopřivovým aroma. Jako každý rok ho budeme čepovat, ale bude také připraven v 1,5litrových PET láhvích, které si lidé mohou odnést domů,“ řekl šéf Rychty Jiří Šťovíček. Stejně jako velikonoční menu ho Rychta bude nabízet od 25. března.
Přidat komentář