Velikonoce ve znamení zeleného piva a sváteční bašty


Svátky jara zpestří svým hostům oblíbená ústecká restaurace Na Rychtě populárním kopřivovým pivem a nabídkou skvělého svátečního menu. Ochutnat velikonoční baštu i zelený pivní speciál můžete už od 25. března. „Odstartovat velikonoční hodování u nás můžete vajíčkovým salátem s uzeným rybím filetem a křupavou bagetkou. Jako hlavní chod připravíme kuřecí roládu s žemlovo-kopřivovou nádivkou, bramborovou kaší a glazovanou karotkou s hráškem. Chybět nebude ani sladká tečka na závěr, o kterou se postará dortík z jarní mrkvičky s hráškovými výhonky,“ popisuje šéfkuchař Jan Heřmánek.

Zapít báječné sváteční pokrmy můžete zeleným pivem Ústecká kopřiva 12, které rychtářský pivovar připravuje jen jednou v roce. „Kopřivový speciál je opravdovým hitem, o který je velký zájem, a bývá rychle vyprodán. Jde o ochucený nepasterizovaný a nefiltrovaný ležák s výrazným chmelovým dozvukem a s kopřivovým aroma. Jako každý rok ho budeme čepovat, ale bude také připraven v 1,5litrových PET láhvích, které si lidé mohou odnést domů,“ řekl šéf Rychty Jiří Šťovíček. Stejně jako velikonoční menu ho Rychta bude nabízet od 25. března.


Napište první komentář

Přidat komentář

Váš e-mail nebude zobrazen veřejně.


*