Již třetí rok se bude v Pivovar Hotelu Na Rychtě točit v období Velikonoc Velikonoční zelený speciál 14°.
Pivo zde budete moci ochutnat od Zeleného čtvrtka 24. března. Nebude to ale jediná připomínka přicházejících svátků. Už o týden dříve od pátku 18. března si hosté mohou Na Rychtě pochutnat na Jarních specialitách a na Velikonočním menu. V nabídce zůstane až do Velikonočního pondělí 27. března.
„Podávat se bude například Jemný krém ze sladkého hrášku ochucený uzenou ančovičkou a čerstvou chilli papričkou s chlebovým chipsem nebo Rolovaný selečí bok plněný drůbežími jatýrky s velikonoční kopřivovou nádivkou a šťouchaným bramborem s listovým špenátem. Popřípadě můžete zvolit Jehněčí kýtu špikovanou slaninou, pečenou v kořenové zelenině a bílém víně s bramborovými měsíčky pečenými v anglické slanině,“ láká šéfkuchař Jan Heřmánek. Těšit se můžete ale i na kukuřičné kuřátko nebo křepelku.
Přidat komentář